Become awesome

Ontdek het leukste wintersportwerk

Meld je aan!

Skiland is elk winter seizoen op zoek naar enthousiaste, gezellige, betrouwbare en serieuze skikampbegeleiders! De kracht van Skiland is de CREW. Ben jij Awesome? Dan zoeken we jou!

Wat zijn Crew-members

Skiland is een kleine skikampenorganisatie. Wij organiseren ski- en snowboard-kampen voor jongeren tussen 13 en 19 jaar. Tijdens deze kampen spelen de CREW-members een cruciale rol. CREW-members zijn de skibegeleiders van een groepje kampdeelnemers op de piste. Hiernaast zijn zij ook verantwoordelijk voor het goed verlopen van het hele kamp onder leiding van een kampleider.

Wat moet je in huis hebben

Om CREW-member te kunnen worden bij Skiland moet je over de volgende eigenschappen beschikken:

  • Voldoende ski- of snowboardervaring voor het begeleiden van een groep.
  • Minimaal 19 jaar (voor stagiaires wordt soms een uitzondering gemaakt).
  • Goede sociale vaardigheden met jongeren tussen 12 en 19 jaar.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en gek op samenwerken met je collega’s.
  • NSL of Anwärter zijn mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Je Taken

Als CREW-Member ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van een groep deelnemers tijdens onze kampen. De meeste tijd breng je met hen door op de piste. Daarnaast krijg je een corveetaak om te begeleiden en help je ‘s avonds mee om leuke avondprogramma’s te organiseren. Je zorgt dat de hele groep het op de piste naar zijn zin heeft, maar ook in alle overige uren een superkamp beleeft. Samen met een team aan collega’s ga je deze uitdaging aan.

“De band die je opbouwt met je deelnemers en collega’s is heel gaaf! Je voelt je snel thuis en doet ervaringen op die je nooit zult vergeten.”

Dewy Saris

Trainingsweekend

In november en december organiseren we het Skiland-trainingsweekend. Tijdens dit weekend gaan we aan de slag om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Dit doen we door middel van een dag op de pistes in een skihal, een handboek en praktische oefeningen. Ook werken we aan je skicapaciteiten en geven we tips & tricks om je groep goed op de piste te begeleiden.

Vergoeding

Tijdens onze kampen krijg je al je kosten vergoed. Dit varieert van reiskosten tot skipas tot eten & drinken tot … nou eigenlijk alles. Je krijgt verder geen dagvergoeding, maar hebt dus ook geen kosten. Je kunt wel iedere dag twee uur lekker skiën in je vrije tijd en dat is voor de meeste CREW-Members al de leukste compensatie die er is. Per kampdag ontvang je ook nog eens Skiland-miles die je kunt omzetten in korting op materiaal dat je wilt kopen.

Word CREW-member

Lijkt het je gaaf om CREW-member te worden? Schrijf je dan in voor onze kennismaking- en selectiedag. Hier kun je een kijkje nemen hoe het eraan toegaat en oud CREW-members ontmoeten. Ben je dan nog net zo positief en wij over jou? Dan zien we je hopelijk komend seizoen in de sneeuw.

Meld je aan!

Volg Skiland op Instagram

#skilandnl