School Skikamp

Ons complete aanbod voor een echt skikamp, waarbij docenten zich
volledig op de leerlingen kunnen concentreren.

Met ons School Skikamp verzekeren wij u een uniek, sfeervol en all-in skikamp. Deelnemers zijn de hele week in handen van onze enthousiaste en ervaren CREW, die zowel op de piste als daarnaast alles uit de kast zullen halen voor een onvergetelijke week. De reis kan volledig worden afgestemd op uw wensen en wij denken uiteraard graag mee om deze te realiseren.

Inclusief
  • Accommodatie
  • Busreis per touringcar
  • Volpension eten en drinken
  • Skipas
  • Reisverzekering
  • Ski- of snowboardmateriaal
  • Ski- of snowboardles
  • Pistebegeleiding door opgeleide CREW
  • Avondprogramma’s
Verblijf

Skikampen zijn mogelijk van begin oktober tot eind mei. Skiland heeft een aantal vaste en bijzondere locaties beschikbaar in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk met ruimte voor 35 tot wel 400 personen. Daarbij zijn de accommodaties die wij aanbieden altijd op korte afstand van de pistes, hoogstens enkele minuten met de bus. En met ingang van 2020 bieden we ook Italië aan als mogelijkheid. Een geweldige toevoeging.

Eten en drinken

Bij het School Skikamp is het ontbijt, de lunch en het avondeten inbegrepen. Ook bij terugkomst van de piste staat er elke dag wat te drinken en lekkers klaar. Deelnemers krijgen daarnaast ook een corveetaak en helpen zo bijvoorbeeld bij het afwassen en dekken van de tafels. Uiteraard kan er in overleg ook rekening worden gehouden met allergieën en andere dieetwensen.

Corvee is gezellig. Uien snijden met vriendinnen is echt om te huilen 🙂

Marleen Hoffmann

Vervoer

De busreis wordt verzorgd door gecertificeerde busmaatschappij Elbobus of Nooteboom Tours. De chauffeurs zijn bekend met de locaties en (weers) omstandigheden en brengen de groep dan ook veilig op locatie, vanuit Nederland maar ook vanuit de accommodatie naar de pistes. Het organiseren van eigen vervoer is ook een optie.

Skiën en snowboarden

Skipassen zijn inbegrepen voor de gehele duur van het kamp. We hanteren een vaste prijs: er wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd. Skiland heeft daarnaast ook Atomic en Salomon ski- en snowboardmateriaal en helmen beschikbaar voor maximaal 100 personen. Indien nodig kan er op locatie worden bijgehuurd. Lessen zijn ook inbegrepen voor elk niveau en worden verzorgd door gediplomeerde CREW of lokale ski- of snowboardleraren.

CREW en kampleiding

Uniek aan een skikamp bij Skiland is de begeleiding van onze gedreven CREW. Hierbij staat veiligheid op de eerste plaats, maar wordt er ook aandacht besteed aan voldoende uitdaging, samenwerking en vooral gezelligheid. In kleine groepjes worden deelnemers op de piste begeleid, maar ook na het skiën staat de CREW altijd klaar om te helpen of iets leuks te doen. Daarnaast zorgt ook de kampleider voor een soepel verloop van de week.

Avondprogramma’s

We hebben een groot aanbod avondprogramma’s en kiezen altijd een programma dat past bij de groep en uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan rodelen, een kampvuur in de sneeuw of een spellencircuit waarbij er moet worden samengewerkt. Maar ook een avond naar het zwembad of een filmavond is mogelijk. We bieden veel ruimte en mogelijkheden en doen graag voor vertrek een voorstel.

Reisverzekering

Inbegrepen bij het School Skikamp is een complete reis- en ongevallenverzekering, uiteraard met wintersportdekking. Op deze verzekering zijn wel een aantal zaken aan een maximum uitkeringsbedrag gebonden, met name in de categorie “meegenomen bagage”. Wij raden het afsluiten van een annuleringsverzekering van harte aan.

Skiland iets voor u?

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u meer te vertellen over onze skikampen. Ter voorbereiding op de skireis kan er een presentatie op school worden gegeven voor deelnemers en ouders, en wordt er een webpagina opgezet met allerlei nuttige informatie over het aankomende skikamp.