Noorwegen is fantastisch!

In 2024 heeft Skiland haar eerste skikamp naar Noorwegen georganiseerd. Dit is een volledige nieuwe ervaring voor alle deelnemers en verrassend hoe mooi, divers en vooral aantrekkelijk de Noorse skigebieden zijn. Het is de moeite waard om hier naar te kijken als een skireis wordt overwogen naar een bijzondere locatie.
Accommodatie Trysil

De accommodatie in Trysil staat direct aan de piste met een ski-in/ski-out optie. De dichtstbijgelegen stoeltjeslift is niet ver weg, slechts 200 meter lopen of – in de juiste omstandigheden- skiën. De accommodatie heeft 65 plaatsen, maar is uitbreidbaar tot maximaal 100 plaatsen. Zoals gebruikelijk bij Skiland biedt het huis de mogelijkheid om de maaltijden door Skiland te laten maken. Er is een mooie open haard in de eetzaal en heel veel gezelligheid. De meeste kamers hebben 4 of 5 plaatsen en 95% van de kamers heeft sanitair op de kamer.

Naast de hierboven genoemde accommodatie hebben we op aanvraag ook een accommodatie in Gausta, Noorwegen en Åre, Zweden.

Skigebied Trysil

Het skigebied Trysil heeft 70 km aan aaneengesloten pistes en is daarmee het grootste skigebied van Noorwegen. Op korte afstand liggen nog twee skigebieden die goed bereikbaar zijn met een bus.  Trysil kent veel diverse pistes en is voor beginners ideaal. Het hele gebied is voorzien van groene pistes, waardoor vrijwel alles bereikbaar is voor iedereen. Maar er zijn genoeg blauwe, rode en zwarte pistes om je goed mee te vermaken. Een aanrader om een keer mee te maken.

Naast het skigebied Trysil, bieden we ook mogelijkheden aan in Gausta, Noorwegen en Åre, Zweden.

Vraag de factsheets aan en laat u verrassen door de diversiteit in skigebieden van Skiland Skikampen.

Noorwegen iets voor u?

Vanaf winter 2024 bieden we deze locaties nieuw aan in ons aanbod.
Met nog diverse mogelijkheden in december, januari, maart en april. Een must-try voor degenen die een avontuur in de Noorse bergen wel zien zitten!