Nieuwe Locatie

In Süd-Tirol, net over de Brennerpas en de grens over met Italië hebben we een superlocatie gevonden voor kampen tot maar liefst 155 personen.
Accommodatie

De accommodatie biedt drie huizen die direct naast elkaar staan veel plaats en dat verdeelt over kamers met drie tot zeven bedden. Douches zijn deels op de kamers en deels op de gang. Ieder huis heeft een keuken, waar we voor de hele groep kunnen koken en er is voldoende plaats in de eetzalen en groepsruimtes. Een mooie kampvuurplaats maakt het huis af voor ieder skikamp.

Skigebied Gitschberg-Jochtal

De accommodatie staat op 10 minuutjes rijden van het overzichtelijke skigebied Gitschberg-Jochtal. Vanuit hier kunnen we met alle leerlingen beginnen op de oefenweides en prachtige pistes op een van beide zijdes van de berg. Hierdoor ontstaan diverse ski- en snowboardmogelijkheden. Leerlingen hebben een geweldige ervaring in een gebied dat de Italiaanse sfeer biedt en toch volledig Duitstalig is.

Italië iets voor u?

Vanaf winter 2019-2020 bieden we deze locatie nieuw aan in ons aanbod.
Met nog diverse mogelijkheden in januari en begin februari. Een must-try voor degenen die een avontuur in de Italiaanse Alpen wel zien zitten!