Business skikamp

Met ons Business Skikamp bieden wij u een sfeervolle bedrijfsreis in de sneeuw gebaseerd op het ‘kamp-principe’, waarbij samenwerken een belangrijke rol speelt. Samen met uw medewerkers beleeft u weer hoe het is om samen op kamp te gaan. Gezamenlijk de piste op, eten koken en bij het kampvuur zitten met glühwein hoort daar allemaal bij. Maar ook teambuildingactiviteiten kunnen worden gerealiseerd. Een Business Skikamp is altijd op maat en wij denken graag mee om uw reis naar wens in te vullen.

Verblijf

Skikampen zijn mogelijk van begin oktober tot eind mei. Skiland heeft een aantal vaste en bijzondere locaties beschikbaar in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk met ruimte voor 35 tot wel 400 personen. Daarbij zijn de accommodaties die wij aanbieden altijd op korte afstand van de pistes, hoogstens enkele minuten met de bus. Op verzoek zijn ook andere locaties mogelijk.

Locatie 1: Sportcamp Melchtal, Zwitserland
 • Dichtbij (slechts 780km van Utrecht), ‘s avonds laat weg en toch vroeg de piste op
 • Verschillende comfortniveau’s mogelijk, tegen slechts een kleine meerprijs
 • Overzichtelijk skigebied
 • Ideaal voor uitstapjes of extra (survival- of sneeuw) activiteiten
 • Lage prijs, goede kwaliteit
Locatie 2: Arêches-Beaufort, Frankrijk
 • Sfeervolle houten chalets met hoog comfort
 • Per chalet koken of gezamenlijk dineren mogelijk
 • Prachtig skigebied met uitzicht op de Mont Blanc
 • Buiten het seizoen zeer voordelig
Locatie 3: Kappl, Oostenrijk
 • Pensionstijl-huis met veel 2-persoonskamers
 • Mooi skigebied, uitbreidbaar naar Ischgl voor één of meerdere dagen
 • Redelijke reistijd biedt veel overige ski-tijd
 • Veel ruimte voor gezelligheid en aprés-ski
Vervoer

De reis wordt verzorgd door gecertificeerde busmaatschappij Elbobus. De chauffeurs zijn bekend met de locaties en (weers)omstandigheden en brengen de groep dan ook veilig op locatie, vanuit Nederland maar eventueel ook vanuit de accommodatie naar de pistes. Het organiseren van een vliegreis of eigen vervoer is ook een optie.

Materiaal

Skiland heeft voor een aantrekkelijke prijs (€ 15,- p.p.p.d) Atomic en Salomon ski- en snowboardmateriaal en helmen beschikbaar voor maximaal 100 personen. Skiland beheert dit materiaal zelf en wisselen is hierdoor altijd mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld skiën en snowboarden afwisselen en heeft u de kans verschillende materialen uit te proberen.

Medewerkers

Onze medewerkers staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen, maar ook voor het begeleiden van activiteiten of corveetaken, indien van toepassing. Daarnaast kunnen onze medewerkers u advies en tips geven over het skigebied, zoals de meest geschikte pistes voor uw niveau en veilige offpiste mogelijkheden.

Avondprogramma’s

Skiland beschikt over een uitgebreid assortiment spellen om de avond invulling te geven. Denk aan actieve spellen, spellen waarbij de groepssamenwerking getest wordt en een groot aantal gezelschap/ bordspellen. Daarnaast is er ’s avonds ook frisdrank en bier voor een lage prijs verkrijgbaar.

Reisverzekering

Inbegrepen bij het Business Skikamp is een compleet pakket van reis- en ongevallenverzekering. Hierbij is het Eigen Risico op reisbagage slechts 150 euro per geval. Wel raden wij het afsluiten van een annuleringsverzekering aan.

Interesse?

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u meer te vertellen over onze skikampen. Voor vragen, wensen of een vrijblijvende offerte kunt u ook altijd contact opnemen. We kijken uit naar uw aanvraag!