Budget skikamp

Met ons Budget Skikamp bieden wij een complete skireis voor scholieren of studenten tegen een voordelige prijs. Hierbij worden onder andere vervoer, accommodatie en skipassen voor u geregeld, maar heeft u zelf nog alle vrijheid om invulling te geven aan de rest van de week. Wij denken uiteraard ook graag mee om de skireis volledig naar uw wens in te richten.

Inclusief
  • 3 à 4 overnachtingen
  • Busreis per touringcar
  • Volpension eten en drinken
  • 4 à 5-daagse skipas
  • Reisverzekering
Optioneel
  • Ski- of snowboardmateriaal
  • Ski- of snowboardles
  • Pistebegeleiding door opgeleide CREW
  • Avondprogramma’s
Verblijf

Skikampen zijn mogelijk van begin oktober tot eind mei. Binnen ons Budget Skikamp kunt u kiezen uit een aantal verschillende locaties zoals, Praz de Lys (F), Melchsee-Frutt (CH) en Fulpmes (AT) of een locatie op maat. Verblijf is mogelijk vanaf 35 tot wel 400 personen. De accommodaties die wij aanbieden zijn altijd op korte afstand van de pistes, hoogstens enkele minuten met de bus.

Eten en drinken

Bij het Budget Skikamp is het ontbijt, de lunch en het avondeten inbegrepen. Ook bij terugkomst van de piste staat er elke dag wat te drinken en lekkers klaar. Deelnemers krijgen daarnaast ook een corveetaak en helpen zo bijvoorbeeld bij het afwassen en dekken van de tafels. Uiteraard kan er in overleg ook rekening worden gehouden met allergieën en andere dieetwensen.

Vervoer

De busreis wordt verzorgd door gecertificeerde busmaatschappij Elbobus of Nooteboom Tours. De chauffeurs zijn bekend met de locaties en (weers)omstandigheden en brengen de groep dan ook veilig op locatie, vanuit Nederland maar ook vanuit de accommodatie naar de pistes. Het organiseren van eigen vervoer is ook een optie.

Skiën en snowboarden

Skipassen zijn inbegrepen voor de gehele duur van het kamp. We hanteren een vaste prijs: er wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd. Skiland heeft daarnaast ook voor een aantrekkelijke prijs Atomic, Salomon en Elan ski- en snowboardmateriaal en helmen van Sinner beschikbaar voor maximaal 200 personen. Indien nodig kan er op locatie worden bijgehuurd.

Lessen en begeleiding

Optioneel voor het Budget Skikamp zijn ski- en snowboardlessen, begeleiding op de piste en avondprogramma’s. Via Skiland is het mogelijk les te krijgen van onze gediplomeerde CREW of lokale, ervaren skileraren. Daarnaast is het voor deelnemers ook mogelijk samen met de CREW op een veilige en gezellige manier de pistes te verkennen. Ook ’s avonds is er een hoop mogelijk en bieden we graag een passend avondprogramma aan. Denk aan rodelen, een kampvuur in de sneeuw of een spellencircuit waarbij er moet worden samengewerkt.

Reisverzekering

Inbegrepen bij het Budget Skikamp is een compleet pakket van reis- en ongevallenverzekeringen van a.s.r. Wel raden wij het afsluiten van een annuleringsverzekering aan.

Interesse?

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u meer te vertellen over onze skikampen. Voor vragen, wensen of een vrijblijvende offerte kunt u ook altijd contact opnemen. We kijken uit naar uw aanvraag!