Annuleren bij Skiland

Inschrijven (een plaats reserveren op het kamp)

Door het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen, legt de persoon in kwestie zich vast om deel te nemen aan het skikamp dat wordt georganiseerd door school of de organiserende partij. De reservering van een plaats op het skikamp wordt bevestigd door een e-mail vanuit Skiland waarin een bevestiging van ontvangst staat van de gegevens van de deelnemer aan het skikamp. Bij inschrijving dient de deelnemer akkoord te gaan met de validiteitverklaring, Bij inschrijving dient de deelnemer de leeftijd van 17 jaar te hebben bereikt, anders dient een bevoegde ouder het inschrijfformulier te ondertekenen.

Annulering

Indien na reservering wordt geannuleerd door de groep of door een leerling, wordt tot 56 dagen vóór de aanvang van het kamp de aanbetaling van 15% gerekend als annuleringskosten. Bij 56 tot 28 dagen voor aanvang van het kamp wordt 35% van de arrangementsprijs gerekend. Bij 28 tot 14 dagen van tevoren is dit 60% en bij 14 tot 7 dagen van tevoren wordt 85% van de arrangementsprijs in rekening gebracht. Als er minder dan 7 dagen van tevoren wordt geannuleerd is het volledige bedrag te vorderen. Skiland beveelt het afsluiten van een annuleringsverzekering van harte aan, zeker in onvoorspelbare situaties en kan hierbij eventueel adviseren.

Annuleringsverzekering

Bij de meeste banken, bij de ANWB en ook bij ziektekostenverzekeraars is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering betaalt de volledige reissom van het skikamp uit in een aantal specifieke gevallen. De meeste verzekeraars keren uit als: De deelnemer ziek wordt voor of tijdens het kamp (een doktersverklaring is dan nodig). Een familielid of (in sommige gevallen) een goede vriend of huisdier ziek wordt of overlijdt voor of tijdens het kamp

LET OP: iedere annuleringsverzekering heeft andere voorwaarden en beperkingen. Lees goed de voorwaarden door bij het boeken.

Leg de annuleringsverzekering vast binnen 8 dagen na reservering!!!
De meeste annuleringsverzekeringen accepteren het vastleggen van zo’n annuleringsverzekering binnen 8 dagen na reservering.