CREW-Member worden bij Skiland
Waar wil je meer info over?


Een dag op kamp
Je taken
Betaling
Training

Interesse om in 2017-2018 mee te gaan?
Aanmelden voor kennismakingsdag

Inloggen met password [voor CREW]
  • Nieuws 01-08-15 Skiland verhuist na 14 jaar Amsterdam naar Breda
  • Volg @SkilandNL voor een dagelijkse update vanuit de sneeuw
  • Nieuws 03-08-15: De zomer is prachtig in de Alpen
  • Met jouw bedrijf of groep op skireis? Kijk op onze business-pagina
  • Naar welk skigebied ga jij komend jaar? Discussieer mee op ons gastenboek
  • Leukste blunder: bij de buren binnenlopen en daar gaan douchen
  • Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/Skiland.Skikampen
  • Nieuwe Media-pagina on-line! Kom kijken op www.skikamp.nl/media
  • Volg Geitenpeter op de voet met alle laatste nieuwtjes
CREW vertelt
Over Annemarie:
Het is al weer even geleden, maar in 2009 heb ik mijn eindstage gedaan bij Skiland en ben ik 10 weken mee geweest. Het is echt een hele leuke uitdaging en alles wordt voor je geregeld. Buiten een leuke, sportieve uitdaging in de sneeuw heb ik zelf door mee te gaan ook meer verantwoordelijkheid gekregen en beter inzicht gekregen over wat je in sommige situaties moet doen. Wat zijn de juiste keuzes en natuurlijk hoe je de deelnemers de beste tips geeft om te leren skiën! Doordat je zo intens met je mede CREW-Members en deelnemers bezig bent, krijg je een super leuke band en een supertijd om nooit te vergeten!!

Werken bij Skiland als CREW-Member
Skiland is een leuk bedrijf om je stage te doen of gewoon omdat het je een leuke sportieve uitdaging lijkt. Maar wat houdt Skiland nou in en wat word er van jou verwacht? Skiland biedt groepen en scholen leuke kampen aan met alles er op en eraan: vervoer, accommodatie, eten en drinken, materiaal, skiles, skipas leuke avondprogramma's en -heel belangrijk- leuke CREW-Members. Het team van Skiland bestaat uit jonge mensen die maar één ding willen: de groep een leuke tijd geven om nooit te vergeten en dat allemaal in de sneeuw. Je krijgt een groep toegewezen die je het hele kamp begeleidt op de pistes. Samen ontdek je het avontuur van het skiën of snowboarden. Daarin heb JIJ ook een rol: na de skiles die de deelnemers krijgen, help jij ze verder om beter te worden. Het belangrijkste is iedereen weer veilig in de accommodatie terug te laten keren, want veiligheid staat bij ons boven aan. Verder zijn er ook corvee taken die gedaan moeten worden: je krijgt dan een groepje die jij begeleidt en helpt met schoonmaken, koken en nog meer taken. Verder hebben we ook avondprogramma's waar jij een deel vanuit maakt en de deelnemers lekker mag op jutten en lekker gek met ze te doen. Na zo'n dag kan je bijna niet wachten tot het weer ochtend is om weer met ze op pad te gaan. Het enige wat er gevraagd wordt is verantwoordelijkheidsgevoel, gezelligheid en inzicht. Dat moet je meenemen om ons te helpen het kamp top te laten lopen.

Zin?
Klinkt jou dit leuk in de oren en wil je eens meemaken hoe het in werking gaat, schrijf je nu in voor de kennismakingdag. Zo kun je een kijkje nemen hoe het er aan toe gaat. Oud CREW-Members zijn er ook en ben je dan nog net zo positief, dan organiseren we een trainingsweekend, zodat je goed getraind en geïnformeerd op kamp mee kunt draaien, en hopelijk zien we je komend seizoen in de sneeuw.