CREW-Member worden bij Skiland
Waar wil je meer info over?


Een dag op kamp
Je taken
Betaling
Training

Interesse om in 2017-2018 mee te gaan?
Aanmelden voor kennismakingsdag

Inloggen met password [voor CREW]
  • Nieuws 01-08-15 Skiland verhuist na 14 jaar Amsterdam naar Breda
  • Volg @SkilandNL voor een dagelijkse update vanuit de sneeuw
  • Nieuws 03-08-15: De zomer is prachtig in de Alpen
  • Met jouw bedrijf of groep op skireis? Kijk op onze business-pagina
  • Naar welk skigebied ga jij komend jaar? Discussieer mee op ons gastenboek
  • Leukste blunder: bij de buren binnenlopen en daar gaan douchen
  • Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/Skiland.Skikampen
  • Nieuwe Media-pagina on-line! Kom kijken op www.skikamp.nl/media
  • Volg Geitenpeter op de voet met alle laatste nieuwtjes
Stage lopen bij Skiland
Stage lopen bij Skiland is een geweldige ervaring.

Als je stage wilt lopen voor je opleiding Sport & Bewegen of Toerisme & Recreatie, dan zit je bij Skiland goed. Skiland is namelijk Erkend Leerbedrijf bij S-BB. Wij bieden je de mogelijkheid om al je sportieve en creatieve kennis bij ons uit te proberen. Onze stageplaatsen gaan over meer dan alleen sporten, dus we verwachten dat je over een hoop creativiteit en out-of-the-box-denken beschikt.

Wat ga je doen tijdens je stage?
Tijdens je stage ga je alle taken op je nemen die een CREW-Member ook heeft. Je begeleidt deelnemers aan onze kampen op de piste en zorgt dat alles veilig verloopt, zowel op de piste als in en rondom de accommodatie. We verwachten dus van je dat je overzicht kunt bewaren en kunt handelen in situaties die je onveilig acht. Uiteraard krijg je nog een uitgebreide training voor je start en word je in je eerste weken door een ervaren CREW-Member of zelfs de kampleider begeleidt. Naast je veilige taken op de piste, heb je ook een oog voor gezelligheid, onderneem je activiteiten waarbij je deelnemers betrekt en zorg je er ook voor dat àlle deelnemers het naar hun zin hebben. Voor meer informatie kun je hier kijken.

Geïnteresseerd in onze stageplaatsen?
Mocht je het leuk vinden om in de winter bij ons stage te lopen, dan krijg je eerst een kennismakingsgesprek met de leiding van Skiland. In dit gesprek krijg je door middel van een aantal vragen en uitleg een beeld van wat we bij Skiland doen. In dit gesprek dien je ook de voorwaarden vanuit school mee te nemen en maken we direct een keuze of je wel of niet stage kunt komen lopen. Vervolgens draai je als nieuwe CREW-Member mee bij de trainingen. In december vertrek je vervolgens voor het seizoen naar de Skiland-locatie waar jij wordt ingezet. Het kan ook zijn dat je daarbij op verschillende locaties wordt ingezet, dus enige flexibiliteit ten aanzien van reizen en slapen in verschillende bedden is erg belangrijk. Wanneer je er klaar voor bent, krijg jij je eigen groep toegewezen en ben je volledig CREW-Member! En dan gaat het feest echt beginnen en mag je iedere dag lekker de piste op. Tijdens je stage heb je regelmatig evaluatiegesprekken en natuurlijk krijg je eindbeoordeling.

Stage lopen bij Skiland?
Neem gerust contact met ons op. Stuur even een mail naar stage [at] skikamp.nl of bel ons op 076-8884045. We horen graag van je!