CREW-Member worden bij Skiland
Waar wil je meer info over?


Een dag op kamp
Je taken
Betaling
Training

Interesse om in 2017-2018 mee te gaan?
Aanmelden voor kennismakingsdag

Inloggen met password [voor CREW]
  • Nieuws 01-08-15 Skiland verhuist na 14 jaar Amsterdam naar Breda
  • Volg @SkilandNL voor een dagelijkse update vanuit de sneeuw
  • Nieuws 03-08-15: De zomer is prachtig in de Alpen
  • Met jouw bedrijf of groep op skireis? Kijk op onze business-pagina
  • Naar welk skigebied ga jij komend jaar? Discussieer mee op ons gastenboek
  • Leukste blunder: bij de buren binnenlopen en daar gaan douchen
  • Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/Skiland.Skikampen
  • Nieuwe Media-pagina on-line! Kom kijken op www.skikamp.nl/media
  • Volg Geitenpeter op de voet met alle laatste nieuwtjes
Alles wat je moet weten
Hieronder staat in het kort weergegeven hoe een normale dag op kamp ingedeeld is.

Een dag op kamp bij Skiland
07.00 - opstaan, ontbijt, afwas, omkleden
09.00 - vertrek richting de piste
10.00 - start van de les, gegeven door skileraren (10.00u tot 12.00u vrij voor CREW)
12.00 - lunch voor alle groepen
12.45 - skiën met jouw groepje
15.30 - verzamelen voor vertrek
16.00 - vertrek richting de accommodatie
18.00 - avondeten
20.30 - avondprogramma
22.00 - einde avond
De tijden zijn erg ruim genomen, sommige dagen skiën we langer, sommige dagen gaan we eerder naar bed, dat hangt o.a. af van de leeftijd van de groep, lengte van het kamp etc.

Zoals je ziet in het schema hierboven, heb je zelf 2 uur de tijd om zoveel mogelijk te skiën of juist te genieten van een lekker zonnetje. Je bent vrij om zelf in te vullen wat je gaat doen. Of je meegaat met de groep of je eigen plan trekt is helemaal aan jezelf. Als je maar weer op tijd klaar staat voor je groep. Je kunt in die tijd dus ook geen gekke dingen doen, want je wordt weer bij de groep verwacht.

Je taken
Als CREW-Member ben je verantwoordelijk voor drie zaken:
TAAK 1. Je zorgt ervoor dat een groepje deelnemers, meestal zo'n 7 jongens en meiden tussen 13 en 19 jaar een veilige en leuke dag op de piste hebben. Dat betekent dat je zorgt dat ze op tijd in de les terecht komen, je op tijd klaar staat om ze op te halen uit de les, zorgt dat ze zich op tijd insmeren, maar vooral dat je tijdens het vrij skiën de touwtjes in handen hebt en zorgt dat alle deelnemers uit je groepje weer veilig beneden komen. Samenvattend: Je begeleidt deelnemers op de piste en zorgt dat alles veilig verloopt, zowel op de piste als in en rondom de accommodatie. We verwachten dus van je dat je overzicht kunt bewaren en kunt handelen in situaties die je onveilig acht.
TAAK 2. Naast je veilige taken op de piste, heb je ook een oog voor gezelligheid, onderneem je activiteiten waarbij je deelnemers betrekt en zorg je er ook voor dat àlle deelnemers het naar hun zin hebben. 's Avonds organiseren we als team van CREW een leuk en uitdagend avondprogramma. Dit varieert van een spellenavond buiten tot een bonte avond binnen met warme chocomel of een gekke Moordavond. Iedere avond bespreken we wat we doen. Je zult een grote rol spelen om het zo gezellig/geslaagd mogelijk te maken.
TAAK 3. Iedere dag begeleid je één vaste corveetaak. Dit kan de afwas zijn, maar het kan ook tafel dekken, afruimen of de lunch voorbereiden zijn. Hierbij speel je vooral een coördinerende rol, het werk wordt door de deelnemers gedaan. Uiteraard word je geholpen door je collega's.

Training en begeleiding
In november/december organiseren we het Skiland-trainingsweekend. Tijdens dit weekend gaan we aan de slag om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Dit doen we door middel van een handboek en natuurlijk praktische oefeningen. Ook werken we aan je skicapaciteiten en geven we tips & tricks om je groep goed op de piste te begeleiden. 's Avonds oefenen we een avondprogramma, dat zet de toon ook qua gezelligheid. Je zit met dit trainingsweekend dus gebeiteld.
Tijdens onze kampen staat er een kampleider "naast" je om je te helpen om je taken goed uit te voeren. Zoals genoemd hebben we iedere dag een bespreking, waar we overleggen hoe we beter kunnen werken. In je eerste weken krijg je ook een vaste partner die als aanspreekpunt dient, ideaal als je nog vragen hebt.

Betaling
Tijdens onze kampen krijg je al je kosten vergoed. Dit varieert van reiskosten tot skipas tot eten & drinken tot ... nou eigenlijk alles. Je krijgt verder geen dagvergoeding, maar hebt dus ook geen kosten. Je kunt wel iedere dag twee uur lekker skiën in je vrije tijd en dat is voor de meeste CREW-Members al de leukste compensatie die er is. Per kampdag ontvang je ook nog eens Skiland-miles die je kunt omzetten in korting op materiaal dat je wilt kopen.