Onze basis-skikampen zijn erg voordelig!
En toch inclusief...


* 3 à 4 nachten accommodatie
* volpension eten & drinken
* busreis per touringcar
* 4 à 5-daagse skipas
* reisverzekering

Het is mogelijk om extra zaken bij te
boeken, zoals materiaal, les,
pistebegeleiding door opgeleide CREW,
avondprogramma's, etc.

Boekingsvoorwaarden lezen
VeBON, Recron, Tüv
  • Nieuws 01-08-15 Skiland verhuist na 14 jaar Amsterdam naar Breda
  • Volg @SkilandNL voor een dagelijkse update vanuit de sneeuw
  • Nieuws 03-08-15: De zomer is prachtig in de Alpen
  • Met jouw bedrijf of groep op skireis? Kijk op onze business-pagina
  • Naar welk skigebied ga jij komend jaar? Discussieer mee op ons gastenboek
  • Leukste blunder: bij de buren binnenlopen en daar gaan douchen
  • Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/Skiland.Skikampen
  • Nieuwe Media-pagina on-line! Kom kijken op www.skikamp.nl/media
  • Volg Geitenpeter op de voet met alle laatste nieuwtjes
Locatie basis-skikampen
Op drie vaste locaties heeft Skiland de beschikking over accommodaties voor basis-skikampen met een capaciteit voor groepen van 30 tot 300 personen.

Melchtal, Zwitserland
Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw groep onder te brengen in de accommodatie. 30 personen tot maximaal 200 personen kunnen we onderbrengen in zeer comfortabele meerpersoonskamers. Docenten slapen in 2- tot 4-persoonskamers die zich in hetzelfde pand bevinden. De accommodatie heeft een centrale keuken, waar u afspraken mee maakt over hoe laat u wilt eten. Bij het uitdelen van het eten wordt de medewerking van de leerlingen verwacht.
Het skigebied Melchsee-Frutt heeft 13 liften, 32 km aan pistes en ligt tussen 1080 en 2280m hoogte en is zeer sneeuwzeker.

Arêches-Beaufort, Frankrijk
Op deze prachtige en rustige locatie in de buurt van Albertville kunnen wij u voorzien van verscheidene chalets in mooie houten bouwstijl, die zijn gecentreerd rondom een centrale keuken en eetzaal. Met een prachtig uitzicht en een ideaal skigebied voor beginnersén gevorderden, is dit onze geheime diamant.
Het skigebied Arêches-Beaufort heeft 15 liften, 50 km aan pistes en ligt tussen 1080 en 2300m hoogte.

Kaprun, Oostenrijk
In dit van sneeuw bezeten skidorp is altijd wat te doen. Ideaal dus voor groepen die op zoek zijn naar uitgaan, gezelligheid en een uiterst internationale allure. Hier komen vanuit heel Europa en zelfs daarbuiten mensen heen om te skiën en snowboarden. De Kitzsteinhorn-gletsjer biedt het heel jaar door wintersportmogelijkheden, maar in de winter is de hele Europasport Region geopend en zijn er 138 kilometers aan pistes te ontdekken. In Kaprun zijn verschillende groepshuizen die voor een basis-skikamp ingezet kunnen worden. Het skigebied Europa Sportregion heeft ruim 40 liften, 138 km aan pistes en ligt tussen 700 en 3030m hoogte.

Meer mogelijheden
Skiland biedt het basis-skikamp ook aan op de volgende locaties: Les Rousses (F), Kappl (AT), St. Luc (CH) en Seelisberg (CH). Prijzen en beschikbaarheid kunnen op deze locaties verschillen van het bovenstaande aanbod.